Türkiye'nin gündemine oturan Müge Anlı'nın programında, 6 yıl önce şüpheli bir şekilde kaybolan N.Y. adlı kadının dramatik hikayesi yeniden gündeme geldi. N.Y.'nin sevgilisi olduğu iddia edilen H.B.'nin şoke eden açıklamaları, bu esrarengiz vakayı yeniden kamuoyunun dikkatine taşıdı.

Sevgiliden Şok İddialar

Kayıp kadının sevgilisi H.B., N.Y.'nin 2017 yılında sır gibi ortadan kaybolduğunu ve o günden beri kendisinden haber alınamadığını söyledi.

H.B., N.Y.'nin telefon görüşmesi esnasında "Beni kurtar" diyerek yardım istediğini ve ardından telefonun F.A. isimli şahıs tarafından kesildiğini belirtti.

Çocuk İstismarı Olayıyla Bağlantısı

Müge Anlı, F.A.'nın üzerinden N.Y.'ye ait eşyaların ve uygunsuz fotoğrafların çıktığını, ayrıca bir çocuk istismarı olayıyla da bağlantısının olduğunu açıkladı.

2006 yılında yaşanan çocuk istismarı olayıyla ilgili şikayet dosyasında F.A. isimli şahsın adının geçtiği ve mağdur çocuğun verdiği eşkalin F.A. ile eşleştiği belirtildi.

Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı! Sosyal Medya Fenomeni Dilan Polat Cezaevinde İntihara Kalkıştı: Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı!

Son Görüldüğü Yer ve Tarih

N.Y.'nin en son 21 Ekim 2017 tarihinde Antalya'dan Sakarya'ya gittiği ve bu süreçte F.A. ile sık sık iletişim halinde olduğu tespit edildi.

N.Y.'nin telefonunun 25 Ekim 2017 tarihinde kapandığı ve F.A.'nın da aynı tarihlerde o bölgede bulunduğu kaydedildi.