365 GÜN MOBİLYA FUARI

Türkiye'nin mobilya başkenti olan İnegöl'de mobilyacılarının ortak çalışmasıyla son dönemde Mobilya Alışveriş Merkezleri hayat buluyor. 365 gün mobilya fuarı düşüncesiyle yapılan AVM'lerle birlikte Bursa-Ankara Karayolu üzeri mobilyanın kalbinin atacağı Mobilya Vadisi oldu.

4 AVM'NİN YAPIMI SÜRÜYOR

Yol boyunca sıralanan mağazaların yerini AVM'ler alırken, bölgede şuanda 5 tane mobilya alışveriş merkezi bulunuyor. Bunlardan sadece Türkiye'nin ilk ve en büyük mobilya AVM'si olma özelliğini taşıyan Mobiliyum AVM hizmet verirken, Mobilipark AVM, Beyaz Saray AVM, Mobilya Center AVM ile Mobilimo AVM'nin yapımı sürüyor.

MOBİLİYUM AVM

Türkiye'nin ilk mobilya AVM'si Mobiliyum, İnegöl'de 10 Mayıs 2015 tarihinde açıldı. 225 bin m² kapalı alanı, 200 mağazası, 200 yerli üretici markasıyla Mobiliyum; yatırımcıyı üreticiyle, toptancıyı perakendeciyle, kaliteli seçkin ürünlerini de müşterisiyle buluşturdu.

İnsana ve sanata verilen değerin kanıtı olarak hayata geçirilen Mobiliyum AVM dev bir komplekste, tamamen kapalı ve konforlu bir mekanda binlerce ürününü müşterisiyle buluşturdu.

MOBİLİPARK AVM

İnegöl'ün ilk ve tek tamamı kiralık alışveriş merkezi olarak dikkat çeken Mobilipark AVM, projede yer almak isteyen markalar için ek ödeme ve aidat olmayan, metrekaresini ve kira bedelini herkesin kendi seçebileceği özel fırsatlar sunuyor. 40 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olacak Mobili Park Mobilya AVM, ticari alanları, yemek ve restaurant bölümleri, çocuk oyun parkları, otoparkları ve birbirinden özel ayrıcalıklarıyla yeni bir mobilya alışveriş merkezi konsepti sunmaya hazırlanıyor.

MOBİLİMO AVM

Nettel Grup ve Çelebiler İnşaat tarafından İnegöl'e kazandıran Mobilimo AVM'de 78 farklı mobilya mağazası bulunuyor. 78 adet bağımsız mağaza bölümünden oluşan mağazalar, 550 metrekare ile 1550 metrekare arası geniş ve ergonomik yapıya sahip. Mobilimo'nun yaklaşık olarak 3'te biri tamamlanmış durumda. Mağazalar 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

Tavuk fiyatlarını düşürecek hamle geliyor! Tavuk fiyatlarını düşürecek hamle geliyor!

Kırcalı A.Ş tarafından yaptırılan Mobilya Center AVM ile mobilyacıların ortak projesi olan Beyaz Saray AVM'nin yapımları devam ederken, bu projeler de mobilyanın kalbi olarak nitelendirilen Mobilya Vadisinde yer alıyor.