Muğla'nın Menteşe ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası, yerel halkı endişeye sürükledi. Kötekli Mahallesi'nde, bir motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Kazanın ayrıntıları ve yaralıların durumu hakkında bilgiler, olayın şahitleri ve yetkililer tarafından açıklanıyor.

Kaza Anı:

30 Kasım 2023 akşamı Menteşe'nin Kötekli Mahallesi'nde yaşanan kaza, yerel saatle 20:11 civarında gerçekleşti. G.N.Y'nin kullandığı 06 TB 489 plakalı otomobil, Muğla Sıtkı Koçman Caddesi üzerinde seyir halindeyken, F.C.Y'nin yönetimindeki motosikletle çarpıştı.

Acil Müdahale

Kazanın hemen ardından çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine hızla ulaşan sağlık ve polis ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsü F.C.Y ve yanındaki yolcu A.B'ye ilk müdahaleyi yaptı.

Tekstil işçilerini taşıyan servis minibüsü kaza yaptı: 10 yaralı Tekstil işçilerini taşıyan servis minibüsü kaza yaptı: 10 yaralı

 Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledildi. Hastaneden alınan bilgilere göre, her iki yaralının da hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.