Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlardaki üreticilere destek olma yolunda önemli bir adım attı. Salihli ilçesinin Durasıllı Mahallesi'nde zeytin toplayan işçilere yönelik gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını ileten heyet, tarım işçilerine büyük bir sürpriz yaptı. Üretimde kullanılmak üzere hazırlanan koruyucu malzemelerin takdimi, işçiler tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Peki, bu koruyucu malzemeler neler içeriyor ve tarım işçileri için ne anlam taşıyor?

Tarım İşçilerine Özel Destek

Üreticii

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilkbahar mevsiminde başlattığı projede, tarım işçilerinin ihtiyaç duyduğu koruyucu malzemeleri doğrudan tarlada teslim ediyor.

Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve ilgili ekip, plastik kelter, bez çanta, şapka, bere, yağmurluk, eldiven, ilaçlama maskesi ve gözlüğünden oluşan koruyucu malzemeleri üreticilere sundu.

Mahalle Muhtarından Teşekkür

Destek-1

Durasıllı Mahallesi Muhtarı Ali Demirer, Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibine tarlaları tek tek ziyaret ederek yapılan malzeme dağıtımı için teşekkürlerini iletti.

Mahalleden Özkan Aras da, bu anlamlı desteğin üreticileri nasıl etkilediğini vurgulayarak, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı'na teşekkürlerini sundu.

Market çalışanı kolu kıyma makinesine sıkışınca makineyle birlikte ameliyata alındı Market çalışanı kolu kıyma makinesine sıkışınca makineyle birlikte ameliyata alındı

Genel Sekreter Yardımcısı Öztozlu, kırsal alandaki üreticilere yönelik projelerin ve çalışmaların devam edeceğini vurguladı, bu desteklerin sürekliliğine işaret etti.