YARIŞMA İZNİK'TE YAPILDI

Fenerbahçe kafilesi Konya'ya geldi Fenerbahçe kafilesi Konya'ya geldi

İznik Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve İznik Motosiklet Kulübü organizasyonu ile gerçekleştirilen yarışlar, yağışlara rağmen zorlu mücadele tamamlandı.

50 SPORCU KATILDI

50 sporcunun katıldığı Süper Enduro sezon açılış yarışları çamur, toz, toprak, yağış ve zorlu parkurlar ile kıran kırana geçti. Yağışlar sonrası kayganlaşan parkurlarda sakatlıklara sebep olunmaması için taşlı ve ağaçlı bölgedeki geçişler iptal edilerek, yan taraftan sağlandı. Yağış ile birlikte parkurlardaki sporcuların düşme anları seyircileri hem endişelendirdi, hem de bir o kadar heyecanlandırdı.

2.OLDU

Kupaların takdiminden sonra bütün sporcular ve sporseverler birlikte fotoğraf çektirdi. Türkiye Motor Federasyonun düzenlediği süper endro 1. ayak yarışlarına İznik Motosiklet Kulübü adı altında yarışan İnegöl motocros ekibinden Şükrü Kabdan olumsuz hava şartlarına rağmen yarışmayı 2. olarak tamamlayarak güzel bir sonuca imza attı. Kabdan, destek olunması halinde çok daha iyi bir yerlere gelebileceğini söyledi