Kütahya Organize Sanayi Bölgesi arama kurtarma ekibi, AFAD tarafından düzenlenen programa katılım sağladı. Kütahya OSB Müdürü Tunahan Ergin, Kütahya OSB Arama Kurtarma Ekibi standını ziyaret eden ziyaretçileri karşıladı.

Bu Fuarda ki Ürünle Yoğun İlgi Görüyor Bu Fuarda ki Ürünle Yoğun İlgi Görüyor

Kütahya OSB Arama Kurtarma Ekibi, AFAD tarafından akredite edilerek afet ve acil durum yönetimi konusunda yetkinliğini resmileştirdi. Bu sebeple, Kütahya Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından takdim edilen teşekkür belgesini, Kütahya OSB Müdürlüğü Harita Mühendisi Baran Zafer Kaya, Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’in elinden teslim aldı.

Kütahya OSB Müdürü Tunahan Ergin, program sonrasında yaptığı açıklamada, "Bugün, 6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız depremin yıldönümünde, hepimizi derinden etkileyen bu doğal afetin hatırasını bir kez daha yaşamaktayız. Öncelikle, yaşadığımız depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyorum.Başta deprem olmak üzere tüm doğal afetlerin etkilerini azaltmak ve toplumumuzu korumak adına AFAD ile iş birliği içinde faaliyetler yürütüyoruz. Yürüttüğümüz bu iş birliği sayesinde önemli bir donanıma ve yetkinliğe sahibiz. Muhtemel bir afete karşı AFAD ile birlikte her daim milletimizin yanındayız. Bundan sonra böylesine üzücü ve yaralayıcı felaketlerin yaşanmaması en büyük duamızdır.” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: iha