Kurtuluş Sahası'nda oynanan erteleme maçının ilk devresi 45.dakikada Ömer'in golüyle konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

KURTULUŞ, 2-1 GALİP

İkinci yarıda Özgür ile eşitliği sağlayan Sarı Kırmızılılar, maçın bitimine saniyeler kala Kenan ile golü buldu ve sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

KAFKAS'I YAKALADI

Fethiye deplasmanında 3 puan mücadelesi veren Kafkasspor, Serhat ile öne geçtiği karşılaşmanın ikinci yarısında kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrıldı. Kafkasspor'un berabere kalması ile Kurtuluşspor, rakibini yakaladı. İki takımda haftasonuna 28 puanla girecek.

YENİCE DÜŞÜŞTE

Yenicespor ise sahasında Yenişehir Belediyesi'ni ağırladı. Küme düşme hattında bulunan temsilcimiz, sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılarak kötü gidişatını sürdürdü.

GÜVEN, HARAKİRİ YAPTI

Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi! Yenice Sahası Modernizasyon Projesi'nde Son Aşamaya Gelindi!

A grubunda küme düşme hattındaki Güvenspor, bir üst basamaktaki Orhangazi Yeniköy ile Sanayi Sahasında karşı karşıya geldi. Karşılaşma golsüz sona ererken; Bordo Mavililer rakibini geçme fırsatını tepti.