Uluslararası ralli organizasyonlarında Osmangazi Belediyesi’ni temsil eden Kübra Denizci Keskin, Roma’da kazandığı kupayla Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti. Denizci Keskin, geçen yıl birinci tamamladığı Czech Barum Rally Zln’de yeniden podyuma çıkmak için 14-16 Ağustos tarihlerinde mücadele edecek.

Avrupa Ralli Şampiyonası kapsamında İtalya’da düzenlenen Rally di Roma Capitale’de Rally5 kategorisini birinci tamamlayan Denizci Keskin, kadınlar klasmanında ise üçüncü oldu. Başarılı sporcu, Çek Cumhuriyeti’ndeki yarış öncesinde elde ettiği kupayı Başkan Erkan Aydın ile paylaştı.

Erkan Aydın’dan başarı dileği

Ziyarette Kübra Denizci Keskin’in Avrupa’daki sonuçlarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkan Aydın, Osmangazi Belediyesi olarak başarılı sporcuya destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Denizci Keskin’in sportif başarılarının yanı sıra azmi ve mücadelesiyle de örnek olduğunu belirten Aydın, “Roma’da birinci oldu, inşallah Çek Cumhuriyeti’nde de podyum hedefliyor. Şimdiden başarılar diliyoruz. Dezavantajlı görünse de insanların aslında çalışarak, azmederek neler başarabileceği konusunda kendisi sadece Bursa’da, Osmangazi’de değil, Türkiye’ye çok güzel bir örnek” dedi.

Aydın, “Biz de yanındayız, destekliyoruz. İnşallah orada da yüzümüzü güldürüp güzel bir başarıyla gelecek. Kazasız, belasız yarışlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kübra Denizci Keskin, Çek Cumhuriyeti’nde Podyum Için Yarışacak (2)

Hedef geçen yılki başarıyı tekrarlamak

Roma yarışında elde ettikleri sonuçları değerlendiren Kübra Denizci Keskin, kategorilerinde birinci, kadınlar genel klasmanında ise üçüncü olduklarını söyledi.

Önlerindeki yarışta yeniden podyumu hedeflediklerini belirten Denizci Keskin, “Önümüzdeki hafta Çek Cumhuriyeti yarışına gidiyoruz. Geçen sene bu yarışı birincilikte tamamlamıştık, bu sene de podyumu hedefliyoruz. Başkanımıza destekleri için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kübra Denizci Keskin, 14-16 Ağustos tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek Czech Barum Rally Zln’de RC5 kategorisi ile kadınlar kupasında yarışacak.

Kaynak: İHA