Play-Off?un ilk maçında LİG TV?de ilk kez İnegölspor?u izleyenler maçın bir üst lige yükselme anlamında Play-Off?tan ziyade alt lige düşmeme adına oynanan Play-Out maçı zannetmişlerdir. Sezon başından bu yana izlediğimiz ve izlerken gerçekten genel anlamda keyif aldığımız, mücadelesini alkışladığımız o takımdan eser görememek açıkçası hepimizi çok üzdü. Hayretle izledik maçı. Bu takım başka bir takım olsa gerek dedik. İlk yarı bitsin, ikinci yarı kendilerine gelirler diye düşündük ama maç hiç alakasız bir yerden 30 metreden yenilen golle bitti. İlk kaleyi bulan şutunu 70.dakikada attı İnegölspor. 2.ligde mücadele eden toplam 34 takım içerisinde en fazla gol atan 3.takım konumundaki Bordo Beyazlılar, ilk kaleyi bulan şutunu 70 dakika sonunda buluyor.

3 pas yapamayan, top tutamayan, pozisyon bulmakta olabildiğince zorlanan, savunmadan gereksiz uzun, amiyane tabirle şişirme toplarla pozisyon bulacağını zanneden ama hücum hattının kısa oyunculardan kurulu olduğunu bir türlü algılamayan bir İnegölspor. Maçın kaybedilmesinden çok oynanan futbola ve sahada bir şey yapmadan attığı golü korumaktan başka bir özelliğini göremediğimiz Fethiyespor gibi bir ekibe elendiğimize üzüldüm.

Evet bu çocuklar beklentilerin çok üzerine çıktılar. Bize zirvelerde dolaşmayı, hep yukarılara oynamayı 2 yıldır alıştırdılar. Belki de bu alışkanlıklar, sezon başındaki kümede kalın yeter beklentisini unutturup biraz zorlasak çıkarız noktasına bizleri getirdi.

Her şeye rağmen bizlere 5 yıl sonrada tekrar buluştuğumuz 2.ligdeki ilk yılımızda güzel bir sezon geçirttiler. Play-Off stresini belki kaldıramadılar ama her şeye rağmen ben teknik heyeti ve futbolcuları başarılı bir sezonu geride bıraktıkları için kutluyorum. İnşallah önümüzdeki yılda yine zirveye oynayan bir ekip ortaya çıkar. Kadroyu büyük oranda korur ve aynı teknik heyetle devam edersek neden PTT 1.Lig önümüzdeki yıl gerçek olmasın.