Günlük hayatta konuşulan gündemlere, dert edindiğimiz şeylere bakınca şaşırıyorum çoğunlukla.Ve anlıyorum ki asıl gündem olması gereken meseleler değil, birilerinin hesapları doğrultusunda oluşturulan gündemler konuşuluyor.O birileri ya yabancı devletlerdir, ya onların yerli işbirlikçileridir veya egemen batılı devletlerin piyonları olan terör örgütleridir.

Örneklendirelim.Bu ülkede askerimizin şehit olması değil, o askeri şehit eden teröristlerin fikirleri veya teröre destek vermek suçuyla hapiste olanların, hapisten kurtulması için yapılanlar daha çok gündem oluyor.

Terörle mücadelede şehit olanlar, onların evlatları ve aileleri söz konusu olunca hak, özgürlük gibi kavramlar hiç gündeme getirilmiyor, sanki onların ölümü veya geride kalanların çektiklikleri ızdırap normalmiş gibi davranılırken, terörden veya teröre destek vermekten hapsedilenler için özgürlukten, adil yargılanmaktan bahsediliyor.Aklımızla alay edilircesine terör meşrulaştırılmaya çalışılıp, ülke için can vermek nerdeyse boş bir işmiş gibi tavır takınılıyor.

İnsanın aklı almıyor.Siyonist-Haçlıların kucağına oturup, bu ülkeyi bölmeye çalışan Fetöcü haşhaşilerin adil yargılanmasından dem vuranlar, Fetöcülerin katlettiği, kumpas kurup hayatını kararttığı vatandaşlarımızın uğradığı adaletsizliği yok sayıyor.

Adeta katillerin yargılanması sırasındaki haklarını önemseyip, öldürüleni yok sayan veya haksız gören çarpık bir anlayış var ortada.Siyasi rant veya siyasi ittifaklar yapmak için böyle bir tavır takınıldığı söylenip bu terörsevicilik açıklanamaz.Ortada gayet örgütlü bir Türkiye düşmanlığı var.Ve kim bize düşmansa onları sahiplenen bir kesim var, arkalarında da batılı devletler ve batı medyası var.Mesele siyaset meselesi değil.Siyaset memleket ve millet için yapılır, memleket yoksa ne siyaset olur, ne millet kalır.Siyasi görüşlerimizin kabul görmesi için, terörsevicilerin desteğine ihtiyaç duyuyorsak, zaten bu ülkeye verebileceğimiz birşey yok demektir, ülke diyede bir derdimiz de yok demektir.

Siyasi görüşümüz ne olursa olsun bu ülke hepimizin.Bu ülkeye düşman olanları, bölmeye çalışanları, isyanları organize edenleri savunmanın kimseye bir faydası olamaz, ülkemizi kendi ellerimizle düşman kuklalarının gündemlerine teslim etmenin, ihanete ortak olmaktan başka izahı olamaz.

Azınlıkların hakları ne olacak, çetecilerin özgürlüklerine dokunmayın diyen hainler ve o hainliklere kafası basmadığı için, hainlerin peşine takılanlar çoktu Osmanlı'nın son döneminde.Aynı sözde aydınlar ve bilmeden onların peşine takılanlar;Devlet ne olacak, millet ne olacak, biz kimin için kimi savunuyoruz, yaptıklarımız kimin işine yarıyor diye düşünmedikleri için, kurulan tuzakları görmedik, hainleri ve amaçlarını anlayamadık ve biz bir devlet kaybettik.

"Eğer dikkat etmezseniz, medya size, siyahı beyaz, beyazı da siyah diye yutturur" demişti Malcom-X. Gündemlerinin peşine takıldıklarımıza, nerdeyse şehidi hain, haini de kahraman diye bize yutturmak isteyenlere karşı uyanık olmak ve dik durmak zorundayız.Teröristin hakkı olduğunu iddia edenlere karşı şehitlerin ve yetimlerinin haklarını savunamıyorsak yazıklar olsun bize.Meydanı ve gündemi terörsevicilere bırakıyorsak, fikirsel anlamda onları mahkum edemiyorsak yazık olur yarınlarımıza.

Bu ulke bizim, bu ülke için can verenler şehit, bu ülkeye saldıranlar ise haindir.Olay bu kadar basit ve nettir.Bin bir takla atıp, bin dereden su getirip şeytanları aklamaya çalışan batı çocukları bilsinlerki, yemez bu numaraları Anadolu çocuğu.Hadi başka kapıya, hadi ordan...