Merhaba değerli okurlar, bu hafta sizlere bio-rezonans ve frekans tedavisinden bahsetmek istiyorum.Bilindiği üzere Organlarımız hücrelerden oluşur, hücrelerimiz ise moleküllerden. Molekülü oluşturan ise atomlardır. Atom ise, proton ve nötronların oluşturduğu bir çekirdek etrafında dönen elektronlardan oluşur. Bu devinim bir frekansa sahiptir, ve atomlar birleşip molekülü oluşturduğunda kendine özel bir frekansa dönüşür. Tabi doğal olarak moleküllerin birleşmesi ile ortaya çıkan organ yapılarının da her birinin işlevi ve frekansı ayrıdır.

Vücudumuzdaki her organın sağlıklı çalışırken yaydığı frekans tespit edilmiştir. Bir bio-rezonans yada bio-frekans cihazı bu frekansları belleğinde bulundurur. Ölçüm esnasında herhangi bir farklı frekans tespit edilirse bu kaydedilir. Organların olduğu gibi hastalıkların da artık frekansları tespit edilmiştir. Vücudumuzun bütününün yaydığı frekans 1520 kHZ ile 9469 kHZ arası değişmektedir. Zararlı patojen dediğimiz hastalık yapıcı bakteriler, virüsler ve mantarların frekans aralığı ise 77 ile 900 kHZ aralığındadır

Bu frekans aralığında karşıt frekans uygulandığında bakteriler virüsler, mantarlar hatta kan parazitleri bile elimine edilmektedir. Basit bio-rezonans cihazları ile bu mümkün olmaktadır. Halen kliniğimizde kullandığımız ZAPPER adı verilen bu cihaz bir saat içerisinde, verdiği düşük frekanslar ile enfeksiyona neden olan bakteri, virüs ve parazitleri yok edebilmektedir. Üstelik tedavi süresi dakikalar ile sınırlıdır. Bakteriyel bir enfeksiyonu yok etmek için antibiyotik tedavisi ile günler ve haftalar süren tedavi yerine 7 şer dakikalık 3 seans, tedavi için yeterli olmaktadır.

Akupunktur teşhis ve Tedavisinde kullandığımız Kolmio-Ryodoraku cihazı da benzer şekilde çalışan ve organların enerjisini ölçerek, olası bir rahatsızlığı tespit eden bir cihazdır. Bu cihaz henüz bir belirti vermeyen ancak ileride patoloji oluşturabilecek durumları da aldığı sinyaller neticesinde tespit edebilmektedir. Üstelik tespit ettiği hastalıkların tedavisi için akupuntur haritası ve elektro akupunktur tedavileri verebilmektedir. Ağrısız, acısız ve 15 dakika gibi kısa bir sürede tüm sinirsel problemlerinizi, kas ve iskelet sistemlerinizin durumunu ve tüm iç organlarınızda var olan yada gelişecek hastalıklarını öğrenebilirsiniz. Yine bu cihazla tedaviniz planlanıp anında uygulama başlanabildiği için hastalıklara müdahale de zaman kaybı minimuma inmektedir.

Sıkıntı stres gibi sinirsel şikayetler pek çok organik hastalıklara neden olur. Bunlara psikosomatik hastalıklar denir. Sinirsel durum tüm organlarda hasar verebilir. Mide ve bağırsaklar en önce etkilenen organlardır. Çoğu tahliller sinirsel hastalıklarda yetersiz kalırken bio-frekans cihazlarıile tespit edilip teşhis konulabilmektedir. Bir başka deyişle hastane-hastane gezmeye başladıysanız, bir bio-frekans ölçümü yaptırmanızda büyük fayda var.

Aslında NASA'nın astronotlar için geliştirdiği bu bio-rezonans teşhis ve tedavi cihazları, fayda sağladıkları kanıtlanınca hekimlerin kullanımına da sunulmuştur. Ancak dev bir sektör olan ilaç sanayisi tarafından ilaçlara gereksinim azalacağı için frekans tedavisinin gelişmesi ve yaygınlaşması engellenmiştir. Ne kadar engellense de Frekans terapisi geleceğin tedavi yöntemidir. Çünkü hasta açısından hiçbir yan etki bulunmadığı gibi, tedavi maliyetlerini de düşürmektedir. Kronik bir hastalığınız varsa ve tedavi görüyorsanız bile bio-rezonans tedavisini düşünebilirsiniz, diğer tedavilerinizle çakışmayacaktır.

Eğer yaklaşık son 10 yıl içinde üretilmiş bir aracınız varsa, servise götürdüğünüzde arıza tespiti için bir diagnoz cihazına bağlarlar. Bu cihaz olası her problemi tespit eder. İşte bio-frekans ve bio-rezonans cihazları da aynı bu cihaz gibi olası bozuklukları tespit eder. Bio-frekans cihazları sadece teşhis ederken, bio-rezonans cihazları göndereceği karşıt dalga frekansı ile tedavi de etmektedir.

İnegöl de Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama Ünitesi olarak hacamat, sülük terapisi, akupunktur, Cilt ve ağrı mezoterapisi ve Uzman diyetisyenimiz ile hizmetinizdeyiz. Sorularınız için 532 497 61 42 telefonumdan bana ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.