Tecrübe ve duyumlarımıza göre belediyelerin çiçek ekmesinin ardında büyük bir rant dönüyor olabilir...

O çiçekler yüksek pahaya satın alınıyor sonra kuruyor tekrar ekiliyor iddiaları var. Bunu yapan firmalar çok rahat aldatamaz mı.!? "Şu kadar çiçek ektim" dese kim gidip çiçekleri sayıyor Allah aşkına ?! Hiç kimse...

Bırakın artık lütfen bu müsrfiliği. Çiçek ekmek yerine çiçek gibi gençler yetiştirin. Kılıçdaroğlu'nun bahsettiği "çiçek çocuklar"dan değil tabi. Vatan millet aşığı, inançlı, akıllı uslu gençlerden.

Burs verin diyeceğim de gerçi belediyelerin burs vermesini CHP Anayasa mahkemesine giderek yasaklatmıştı. O olmaz. Garip gurebaya harcayın daha iyi.

BETON MEDENİYETİ

Bu hükümetin en kızdığım mantalitesi betonlaşmayı gelişmişlik olarak algılamasıdır..

Gün geçmiyor ki yeni bir kötü örnekle karşılaşmayalım. Google'de ufak bir araştırma yaparsanız göreceksiniz. Mevlana türbesi ve etrafında ki yeşilin yok edilip betonlaştırılması.

Öncesi ve sonrası fotoğrafları mevcut... Fatih Camii etrafı yine hakeza, son günlerde çokça konuşulan şu Yassıada'nın demokrasi adasına çevrilmesindeki betonlaştırma faaliyeti de tuz biber oldu.

Eski ve yeni fotoğraflarına baktıkça kahrolabilirsiniz. Lütfen çocuklarınıza göstermeyin, şiddet içeriyor. +18'dir...

Nerede yeşil var yok edip orayı beton ile imar ediyorlar.. Ne yani her diktiğiniz betondan menfaat mi devşiriyorsunuz yoksa !? Şimdi biz bundan şüphelenmeyecek miyiz !?

Ben burada hükümeti ara sıra eleştiriyorum diye kimi arkadaşlar benim için, "acaba fikirleri mi değişti?" diyor..

Bunca rezaleti görüp hakikate dilsiz kalmak mı gerekir !? Oy verdiğin adamı takip edip uyarmadıkça hem kendine, hem partine, hem de bu ülkeye zulmetmiş olursun..

Kol kırılır yen içinde kalır mantığı bir müslümanın mantığı olamaz.. Müteaahit belediyecilik anlayışı artık irite ediyor... Bırakın dağınık kalsın.. Yeter! hiç bir şey yapmayın daha iyi..

NÜKTE

Allah'a yemin ederim ki kötü yılan, kötü dosttan iyidir! Kötü yılan, insanın canını alır. Fakat kötü dost, insanı ebedi ateşe atar, yakar yandırır!.. (Mevlana)