Tarih tekerrürden ibarettir derler,bu söze karşılık da;"tarih ancak ahmaklar için tekerrür eder"denir.Eğer geçmişi unutursak, geçmişteki olayları yeniden yaşarız, yani ahmaklık etmiş oluruz.Tarih bilimi, toplumların ahmak olmaması için vardır.Biraz hatırlayalım...

Tarihteki pek çok Türk devleti, içerden yıkılmıştır.Düşman olanlar, doğrudan saldırma cesareti gösteremeyip, ülke içinden devşirdikleri kuklaları ile devletlerimizi çökertme yoluna gitmişlerdir.

Selçuklu'nun başına bela olan Hasan Sabbah ve haşhaşileri, Haçlılarla da işbirliği yapmışlar; hem sapkın bir din türetip İslam'ı yok etmeye çalışmışlar hem de devlet adamlarına suikastler yapıp devleti zaafa düşürmüşlerdir. Sultan Alparslan'ı da şehit edenlerin haşhaşiler olduğunu hatırlarsak, nasıl bir ihanetle karşılaştığımız daha iyi anlaşılır.

Osmanlı'nın son dönemlerine baktığımızda da, ülke içindeki hainleri bolca görürüz. SÖMÜRGEN BATILI devletlerle işbirliği yapan, batının fikirlerine aşık olup kendi inancından ve milletinden uzaklaşan yani BATIKAFALI olan, batılı istihbarat servislerinin tepe tepe kullandığı tipler türemişti.Bu tipler pek çok ihanete, kargaşa ve kumpasa, isyana, pek çok cinayete(Padişah Abdulaziz'i öldürmek dahil) imza atmışlardır.Başka pek çok sebep olmakla birlikte, Osmanlı'nın yıkılmasının en önemli nedeni bu batıfalı ihanetidir.

Haşhaşileri ve ilah gibi gördükleri Hasan Sabbah'ı unutunca, Fetö ve ilah gibi gördükleri Fetoş Gülen çıktı ortaya.Tıpkı haşhaşiler gibi PARALEL DİN ve paralel devlet kurdular.Sömürgen batılı devletlere devletimizi sattılar, onbinlerce Anadolu gencini ağlarına düşürüp hayatlarını kararttılar, onbinlerce insanın hakkını çaldılar, en sonunda ise başımıza bombalar yağdırdılar.Hadi Haşhaşiler 800 sene önceydi unuttuk onların ihanetini, fakat Fetö ihanetini daha yeni yaşadık ve hala yaşıyoruz, nasıl oluyorda bu kadar çabuk unutuyoruz.Tarihimizin en büyük ihanetini yapan siyonist kuklası Fetö'nün ağzıyla konuşan, Fetöcü yalanlarını her gün gündeme getirenler kime ve hangi akla hizmet ediyorlar?Daha ne yaşamamız gerekiyor ki, Fetö gibi veya Pkk gibi batı itlerinin ne mal olduğunu anlayabilelim?!!

Kendi ayakları üzerinde duran, sözde değil gerçekten bağımsız devleti olan, güçlü bir Türk devletini istemiyorlar.Geçmişte haçlı seferleriyle yapmaya çalıştıklarını bugün terör örgütleri aracılığıyla, içimizdeki batıkafalı ve BATITASMALI kuklaları aracılığıyla yapmaya çalışıyorlar. Bu topraklardaki mücadele , tam bağımsız Türkiye isteyenlerle, batıya kuyruk olmak isteyenlerin mücadelesidir. Tam bağımsızlık yanlısı olanların derdi dinimizi ve Kültürümüzü yaşatmaktır.Batı kafalılar ise;dinimizi ve Kültürümüzü sevmezler, dinimize ve kültürümüze sahip çıkanlara saldırırlar.Batı icadı üçbeş kavramı dinimiz ve kültürümüz haline getirmek isterler.Örneğin özgürlük kavramını maske yapıp, dini ve kültürel değerleri yok sayarlar, cinsel sapıklıkları topluma empoze etmeye çalışırlar, bunu da bize çağdaslık diye yutturmaya çalışırlar.Çağdaşlıktan anladıkları şey içki ve cinsi sapıklıkları savunmaktan ibaret olduğu için bilim, teknoloji, devlet, kalkınma diye bir dertleri yoktur.O nedenle de, tıpkı Osmanlı dönemindeki yeniçeri askerlerinin, her yeniliğe karşı çıkıp "İSTEMEZÜK" demesi gibi, bu BATIKAFALILAR da her yeniliğe ve her projeye "istemezük" derler.Çünkü batılı devletler neyi istemezse bunlar da onu istemezler."İstemezük, istemezük" der dururlar, memeleket için başka bir projeleri, bırak projeyi bir sözleri bile yoktur.İstemezük de istemezük.

Ülkemizdeki her tartışmaya dikkatli baktığınızda karşınıza hep bu iki görüş arasındaki mücadele çıkar.Ayrıntıların, isimlerin, partilerin çok fazla önemi yoktur, mucadele milli olanlarla batıkafalıların mücadelesidir.Onun da temeline inerseniz bu mücadele Hak ile Batıl mücadelesidir.Bizim vazifemiz bu mücadelede tarafımızı doğru seçmektir.

Başta ne demiştik, "tarih ahmaklar için tekerrür-tekrar eder"Biz ahmak değiliz, geçmişimizi biliyoruz, ihanetleri unutmuyoruz, bir devlet kaybettik 100 sene önce, fakat bu kez devletimizi kaybetmeyeceğiz. Şeytanın yoldaşları olan Siyonist-Haçlı sömürgeciler istediği planı yapsın, 1 değil 100 Fetö kursun farketmez.Başaramayacaklar.İslamı kafalarına göre din yapıp, Fetoş Gülen yahudisini halife yapmak ve böylece önce Türkiye'yi, sonrada İslam dünyasını avuçlarına almak planlarını, 15 Temmuz 2016'da nasıl ki yuttular, bundan sonra ki planlarınıda aynı şekilde yutacaklar ve başaramayacaklar.