Konyaspor Kulübü'nde gerçekleşen olağanüstü genel kurul sonrasında, takımın yeni başkanı Ömer Korkmaz olarak belirlendi. Çoğunluk aranmadan gerçekleştirilen toplantıda, delegelerin oy birliğiyle seçilen Korkmaz, Konyaspor'u zorlu süreçten çıkarmak için göreve hazır olduğunu belirtti.

Konyaspor'da Yeni Dönem: Ömer Korkmaz Yönetimde

Konyaspor Kulübü'nde geçtiğimiz hafta ertelenen genel kurul toplantısı, çoğunluk aranmadan yapıldı. Toplantıda yönetim kurulu raporları, gelir gider raporu ve bilançolar sunuldu. Eski yönetimde Futbol Şube Başkanı olarak görev yapan Ömer Korkmaz'ın listesi, delegeler tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Yeni Başkan Korkmaz'dan İlk Açıklamalar

"İlk amacımız Konyaspor'u bugün geçtiği zorlu süreçten çıkarmaktır."

Yeni başkan Ömer Korkmaz, genel kurulda yaptığı konuşmada, kulübün zor durumdan çıkarılması için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Konyaspor'un şehir için öneminin altını çizen Korkmaz, taraftar, basın ve tüm Konya camiasının desteğini beklediğini ifade etti.

Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

Belediye Başkanı Altay'dan Destek Mesajı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, genel kurulda yaptığı konuşmada, şehrin Konyaspor'a sahip çıkacağını belirterek, yeni yönetimin başarılı olmasını diledi. Altay, Konyaspor'un geleceğine ışık tutacak bir genel kurul olduğunu belirtti.

Editör: Abdullah Argun