İŞKUR'dan Gelecek Meslekler Raporu: Hangi İşler Yükselişte? İŞKUR'dan Gelecek Meslekler Raporu: Hangi İşler Yükselişte?

Lezzetin ve başarının simgesi haline gelen Köfteci Yusuf'un kurucusu Yusuf Akkaş, mütevazı başlangıçlardan büyük bir marka yaratmayı nasıl başardı? İşte Köfteci Yusuf ve Yusuf Akkaş...

kofteciyusuf

Köfteci Yusuf'un kaç şubesi var? Ne zaman ve nerede kuruldu?

Gıda ve restoran sektöründe hizmet veren Köfteci Yusuf A.Ş. 1996 yılında İznik’te kuruldu. 26 yıldır Türkiye'de faaliyet gösteren Köfteci Yusuf Avrupa standartlarında Türkiye’nin en büyük Köfte Fabrikası unvanına sahip olup, Bursa’da 44, İstanbul’da 68, Ankara’da 18, İzmir’de 26, Balıkesir’de 12, Samsun'da 7, Antalya'da, 10 Kocaeli'de 7, Muğla, Aydın, Sakarya, ve Eskişehir'de 5, Konya, ve Afyonkarahisar’da, 6, Yalova'da ve Kayseri'de 4, Denizli’de 3, Nevşehir, Uşak, Bilecik, Ordu, Kırıkkale, Manisa, Isparta, Tekirdağ, Düzce, Aksaray, ve Çankırı'da 2, Çanakkale, Çorum, Kütahya, Amasya, Burdur, Edirne, Zonguldak, Kırklareli, Kırşehir'de Yozgat ve Niğde'de 1’er tane olmak üzere toplam 39 ilde,  268 şubede hizmet vermektedir.

Bursa Yenişehir’deki Et Entegre Tesisinde bulunan Hesaplı Kasap’ımız, zengin kasap ve şarküteri ürünleriyle sizlerle buluşmayı beklemektedir.

Köfteci Yusuf markası ve restoranları, Temmuz 2015’te Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek ekinde seçilen ‘’Türkiye’nin En İyi 10 Yol Lokantası’’ sıralamasında birinci seçilerek, Türkiye’nin en güvenilir restoran markası oldu.

kofteci-yusuf-fabrika_25.03.2022_09_13_57

Köfteci Yusuf Nasıl Kuruldu? Yusuf Akkaş Kimdir?

Küçük bir köy kahvesinden Türkiye’nin en büyük köfte zincirlerinden birine, Yusuf Akkaş'ın iş hayatı mütevazı bir başlangıçla başladı. 1996 yılında İznik’te açtığı ilk dükkandan itibaren, lezzetli köfteleriyle ün kazanan Akkaş, hızla büyüyerek bugün Türkiye çapında bir marka haline geldi.

Ekran görüntüsü 2023-11-09 090658

Köfte Fabrikasından 100 Milyon Dolarlık Servete

Akkaş'ın yönettiği Avrupa standartlarındaki Türkiye’nin en büyük köfte fabrikası, ona sadece ünlü bir marka değil, aynı zamanda yapılan haberlere göre yaklaşık 100 Milyon Dolarlık bir servet de kazandırdı. Köfteci Yusuf'un piyasa değeri olarak 30 Milyon TL de bu servete dahil.

degerlerimiz-1

Küçük Bir Köyden Büyük Bir Markaya

Yusuf Akkaş, Kızılhisar köyünde başladığı iş hayatını, İznik'te açtığı ilk dükkanla bir adım öteye taşıdı. 1998 yılında 600 kişilik bir restoran açarak büyüyen Akkaş, Türkiye genelinde şubeler açarak markasını genişletti.

Editör: Umut Gökdaş