Sedat Peker'in de aralarında bulunduğu 19 sanığın yargılandığı "Köfteci Yusuf" davasının bir sonraki duruşması, Temmuz ayına ertelendi. Peker hakkında yakalama ve kırmızı bülten kararlarının devamına karar verildi. Davanın temelinde, Afyonkarahisar'daki bir et entegre tesisinin tehditle Bursa'da "Köfteci Yusuf" restoran zincirinin sahibine satılmaya çalışılması iddiası bulunuyor.

Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar! Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar!

Afyonkarahisar'da bir et entegre tesisinin tehditle "Köfteci Yusuf" restoran zincirinin sahibine satılmaya çalışılmasıyla ilgili yargılanan Sedat Peker ve 19 sanığın davasının bir sonraki duruşması, Temmuz ayına ertelendi. Peker hakkında yakalama ve kırmızı bülten kararlarının devamına karar verilen duruşmada, sanık Remzi Y. olayla ilgisi olmadığını öne sürerek dosyanın ayrılmasını talep etti. Davanın temelinde, iş adamı Yusuf Akkaş'a tehditle et entegre tesisinin satılma girişimi yer alıyor. Davanın birleştirme talebi ise Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından reddedilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi