İstanbul'un Üsküdar ilçesinde, çocukluk arkadaşı olan Sırrı Can Şimşek’i, kız meselesi nedeniyle tartışan Serhat A. (27), çıkan kavga sonucu Şimşek’i silahla vurarak öldürdü.

Edinilen bilgilere göre, Serhat A., eski sevgilisiyle görüşmeye başlayan çocukluk arkadaşı Sırrı Can Şimşek’in evine gitti. Şimşek, evde bulundukları sırada Serhat A.’ya sevgilisiyle çektikleri videoları gösterdi. Bu durumu onaylayan Şimşek ile Serhat A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Serhat A., tabancayı çıkararak Şimşek’i kasık ve göğüs bölgesinden vurarak öldürdü.

Kız Meselesi Yüzünden Çocukluk Arkadaşını Silahla Vurarak Öldürdü! (1)

Olayın ardından kaçan Serhat A., eski kız arkadaşının evine giderek kapısını çaldı ancak kapı açılmadı. Ardından, eski kız arkadaşının evinin yakınlarında yakalandı. Yapılan incelemelerde, Serhat A.’nın 8 suç kaydının olduğu, Sırrı Can Şimşek’in ise 5 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Olay yerinde 4 mermi kovanı ve 1 fişek ele geçirildi.

Yeğeninin düşen terliğini almak için girdiği baraj gölünde kayboldu
Yeğeninin düşen terliğini almak için girdiği baraj gölünde kayboldu
İçeriği Görüntüle

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, cinayeti işledikten sonra taksiye binen Serhat A.’nın kaçma anları da kaydedildi. Şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA