Konya’da yaşanan trajik olayda, tartıştığı kız kardeşini tabancayla öldüren kişi, annesini ağır yaraladıktan sonra intihar etti.
Olay, saat 21.45 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Şeker Mahallesi Caferçelebi Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki bir sitede meydana gelen olayda henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, evde bulunan kız kardeşiyle tartıştı. Tartışma sırasında şahıs, yanında bulunan tabancayla kız kardeşi ve annesini vurduktan sonra kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında, şahıs ve kız kardeşi olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan anne, yapılan ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kadının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.




