İnegöl'deki bir düğün salonunda yapılan aday tanıtım programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey'in de katıldığı program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Nilüfer Belediyesi Halk Dansları ekibinin gösterisiyle devam eden programda konuşan Belediye Başkan adayı Hakan Özdemir, "Yaklaşık 20 gün önce kararını vererek yola çıktığımız İnegöl Belediye Başkanlığı, benim için kaçamayacağım bir görev haline geldi. Başta İnegöl Halkının daha sonra partilerimizin teveccühü sayesinde bugün sizlerin huzurlarınızdayım. Allah mahcup etmesin, Allah hepimizin yolunu açık ve aydınlık eylesin. İnsanoğlu fanidir. Hepimiz bu geçici hayata bir gün veda edeceğiz. Ama bir insanın ölümü ancak ve ancak adını hayırla anan kimse kalmadığında gerçek bir ölüm ve yok oluştur."

"Ben bu dünyada Rabbime şükürler olsun, erişmek istediğim her başarıya eriştim. Bu noktadan sonra tek emelim 31 Mart'ta kazanacağımız zaferin ardından, her şeyin en iyisini hak eden İnegöl halkına yapacağımız hizmetlerle alacağım hayır dualarınızdır. Çünkü biliyorum ki halka hizmet hakka hizmettir ve ibadetlerin en büyüğü, en şereflisidir. Allah'ın izni, milletimizin desteğiyle, Bursa'da Mustafa Bozbey ağabeyimiz, İnegöl'de Hakan Özdemir kardeşiniz bu yarıştan galip çıkacak ama esas kazanan Bursa ve İnegöl halkı olacaktır" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ise "İnegöl bizi sevdi, biz de İnegöl'ü sevdik. Bu sevgiden güzel bir aşk doğacak. Sorunları fazlalaşmış bir İnegöl. Bir fuar alanı eksikliği var. Fuar alanıyla birlikte diğer sorunları da çözeceğiz. Fuar alanıyla alakalı hemen çalışmaya başlayacağız. İnegöl mobilyası, dünya çapında marka olmalı. Fuarlar aynı zamanda da burada yapılmalı. İnegöllünün parası İstanbul'a gitmemeli. İyi bir şef lazım. Mevcut şef yapamamış. İnegöl de bisiklet yolu yok. Altyapı sorunu var" dedi.

Suların kesik olduğunun hatırlatılması üzerine Bozbey, "Biz geldik diye sular kesilmiş olabilir" diyerek şöyle devam etti; "Bursalı ucuz kullanmalıdır dedik. İndirim dediler, baktık ki bindirim olmuş. Biz kentleri beraber yönetmenin derdindeyiz. Biz bunu 20 yıl yaptık. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İnegöllünün de sosyal, kültürel alanları olacak. Yapılanlar var ama eksik. İnsan için şehir planlanmamış. Biz bunu yapacağız. 2008 yılında buraya raylı sistem getireceğiz dediler. Ben geldim rayları arıyorum, bulamadım. İnşallah bizim dönemimizde banliyö İnegöl'e getireceğiz. Oylat'a bakıyorum betonarme binalar var. İçinize siniyor mu? Orada doğayla barışık yapı olması lazım ki; insanlar o güzelliği uzun süre paylaşsınlar. İnegöl'ün vereceği her bir oy, merkezin vereceği iki oydan daha kıymetli."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan seçim açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz'dan seçim açıklaması

Programda ayrıca İYİ Parti ve CHP'li milletvekilleri de birer selamlama konuşması yaptılar.