Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, bulvarda bulunan bir parka çarparak durdu. Yaşanan olay sonrasında ekipler, yaptıkları incelemede araç içerisinde ve çevresinde sürücüye rastlayamadı.

Kaza yapan sürücüden beklenmedik hareket

Terör saldırısı zanneden halk karakola akın etti: 2 polis şehit Terör saldırısı zanneden halk karakola akın etti: 2 polis şehit

Kaza, Şeyh Ahmet Kuddusi Caddesi'nde meydana geldi. 51 ACN 675 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon kontrolünü kaybederek park alanına çarptı.

Kaza yapan sürücüden beklenmedik hareket

Olayın hemen ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri kaza yerine sevk edildi. Ekipler, yaptıkları incelemede araç içerisinde ve çevresinde sürücüye ulaşamadı. Kazanın şiddeti nedeniyle araçta olabilecek yaralanmalar veya başka bir durum gözetilerek, çevredekileri bilgilendirmek amacıyla sağlık ekipleri olay yerinde hazır bulundu.

Kazaya karışan aracın sürücüsüne ulaşılamaması üzerine, olay yerine gelen ve sürücünün annesi olduğu tahmin edilen bir kadın çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, sürücünün bulunması için çalışmalar sürdürülüyor. Kazanın meydana geldiği cadde üzerindeki trafiğin düzenlenmesi ve güvenliğin sağlanması adına polis ekipleri geniş çaplı önlemler aldı.

Editör: İHSAN KURAN