Zonguldak’ta iki aracın karıştığı kazanın ardından başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Zonguldak’ın Gazipaşa Caddesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışmasının ardından iki sürücü arasında kavga çıktı. Kırılan dikiz aynasının da kullanıldığı öne sürülen arbedede yaralanan B.D. ve E.K., hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası tartışma büyüdü

Edinilen bilgilere göre E.K. yönetimindeki 67 AEE 475 plakalı otomobil, aynı güzergahta ilerleyen B.D. idaresindeki motosikletle çarpıştı. Maddi hasarlı kazanın ardından sürücüler arasında tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine kadın sürücü B.D.’nin otomobilin dikiz aynasını eliyle kırdığı iddia edildi. Bunun ardından E.K.’nin yerinden çıkan aynayla B.D.’ye vurduğu öne sürüldü.

Çevredeki esnaf tarafları ayırdı

B.D.’nin yardımına erkek arkadaşı F.S. koşarken, cadde üzerindeki esnaf da dükkânlarından çıkarak kavgaya müdahale etti. Çevredekilerin çabasıyla taraflar birbirinden ayrıldı.

Arbede sırasında kalabalığın arasından uzaklaşan E.K., yakındaki bir markete sığındı. Olayın ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verildi.

İki sürücü hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, yaralanan B.D. ile E.K.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İki sürücü daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Tarafların birbirlerinden şikâyetçi olduğu öğrenildi. Kavga anlarının çevredeki güvenlik kameralarına yansıdığı belirtilirken, olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi sürüyor.

Kaynak: İHA