’Çok ölü var’ diyerek mezarlığa ambulans istedi ’Çok ölü var’ diyerek mezarlığa ambulans istedi

TEM Otoyolu'nda Sultanbeyli istikametine seyir halinde olan bir otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan aynı aileden 5 yayaya çarptı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri tespit edilirken, acı olayın detayları gün yüzüne çıktı.

YOLUN KARŞISINA GEÇMEYE ÇALIŞAN AİLEYE OTOMOBİL ÇARPTI

Saat 03.00 civarında Kurtköy Kavşağı Sultanbeyli istikametinde seyir halinde olan Soner K'nin kullandığı 35 KD 5720 plakalı otomobil, iddiaya göre otoyoldan karşıya geçmeye çalışan aynı aileden yayalara çarptı.

ÇOK SAYIDA AMBULANS OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

Haberin alınmasının ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kaza yerinde yaptığı ilk kontrollerde, Şükrü Okur, Muhammet Alihan Okur, Ecrin Okur, Melek Okur ve Fatma Gürsoy'un yaşamlarını yitirdiği belirlendi. Otomobil sürücüsü Soner K. ise aldığı yaralarla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrasında otoyol kısa bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Ancak, yaşanan aile faciasının hüzünlü izleri, otoyolda derin bir üzüntü bıraktı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yetkililer sürücülerden dikkatli olmalarını ve özellikle yaya geçitlerine yaklaşırken hızlarını düşürmelerini hatırlattı.

Kaynak: İHA