Kafa kafaya çarpıştılar

Kastamonu’da dün gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan iki kişi hayatını kaybetti. Kaza, Kastamonu-Daday karayolu Şeyh Şaban-ı Veli Öğrenci Yurdu mevkiinde meydana geldi.

Genc Gazete Kaza Tofas Marka Olumlu Kaza 02.06 (3) 4 11Zon

Satı Dolapçı idaresindeki 37 SD 103 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile sürücüsü belirlenemeyen 37 LD 416 plakalı Tofaş marka otomobilin çarpışması sonucu, araçlar yoldan çıkarak büyük hasar aldı.

Genc Gazete Kaza Tofas Marka Olumlu Kaza 02.06 (2) 3 11Zon

2 vefat üç yaralı

Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Hafif ticari aracın sürücüsü Satı Dolapçı ile aynı araçta bulunan Engin Dolapçı ve İsmet Dolapçı, Tofaş marka otomobildeki Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer üç yaralının tedavisi sürüyor.

Genc Gazete Kaza Tofas Marka Olumlu Kaza 02.06 (5) 1 11Zon

Olayın Görgü Tanıkları Ne Diyor?

"Kaza anında büyük bir gürültü duyduk. Hemen olay yerine koştuk ve yaralılara yardım etmeye çalıştık. Sağlık ekipleri kısa sürede geldi ama maalesef iki kişi hayatını kaybetti." - Görgü Tanığı Ahmet Y.

Genc Gazete Kaza Tofas Marka Olumlu Kaza 02.06 (4) 5 11Zon

Kazanın nasıl meydana geldiğine dair soruşturma devam ediyor. Yetkililer, kaza yerinde detaylı incelemeler yaparak olayın nedenini belirlemeye çalışıyor. İlk belirlemelere göre, araçların hızlı olduğu ve yol şartlarının uygun olmadığı düşünülüyor. Kazanın kesin nedeni yapılacak detaylı incelemeler sonucunda ortaya çıkacak.

Genc Gazete Kaza Tofas Marka Olumlu Kaza 02.06 (6) 2 11Zon

Kaynak: İHA