Edinilen bilgilere göre, Mustafa Çıray yönetimindeki 36 SC 888 plakalı otomobil Yenice Beldesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol kenarındaki bir evin duvarına çarparak durabildi. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Mustafa Çıray ve Barış Tekin Arslan yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gece geç saatte meydana gelen kazaya yataklarında yakalanan Göral ailesinin fertlerinden Eyüp Göral, Yenice yolunca çok sayıda kazanın meydana geldiğini, birkaç kez daha evlerinin duvarına otomobil ve kamyonların çarparak zarar verdiğini söyledi.

Evlerinin keskin virajda bulunduğunu da söyleyen Eyüp Göral: "Viraja girmeden önce belediye araçlar yavaşlasın diye hız kesici kasisler yapmıştı. Özellikle yenice minibüsçüleri hız kesici kasislerdeki demir parçalarını yerinden söktü. Araçlarının kasisten zarar görmesini istemeyen sürücüler yüzünden çok sayıda ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana geldi. Bizim evimizin duvarına bundan önce çok sayıda otomobil ve kamyon çarptı ve hiç biri zararımızı ödemedi. Zararın karşılanması talebinde bulunduğumuzda da "mahkemeye ver" diye cevaplar aldık. Biz bu yola biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz. "diye konuştu.