Belediye Başkanlığı makamında AK Partili yöneticiler ile belediye meclis üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan Belediye Başkan Vekili Turgay Yel, Donji Vakuf ile 9 yıl önce kardeş şehir olduklarını hatırlattı.

AİLE OLDUK

Başkan Vekili Turgay Yel, "İnegöl Belediyemizin 6 yurtdışı ve 3 yurtiçi olmak üzere 9 kardeş şehri var. Bur kardeş şehirler içerisinde Donji Vakuf'u önemsiyoruz. Biz sizle hem kardeş olduk hem de bir aile olduk" dedi.

YAŞAM KALİTESİ ARTTI

Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susiç ise İnegöl Belediyesi ile kardeş şehir olmanın mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Bu durum bizi mutlu ediyor. İnegöl'e gidip geliyoruz. Aile gibi olduk. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ile ailecek görüşüyorum. Kardeşten öte aileyiz. İnegöl Belediyesi sayesinde Donji Vakuf gelişti ve yaşam kalitesi arttı. Her daim buluşmamız bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

50 GAZİYE VE AİLESİNE DESTEK

İnegöl Belediyesi ile hayırseverlerin yaptığı desteklerden bahseden Başkan Susiç, "Hayırsever işadamı Zeki Konukoğlu'nun 50 bin avroluk desteği ile 50 gazimize ve ailelerine gelir kaynağı olacak Ahu Dudu fidanı dikildi. Hayırseverimize desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bunun yanında bize destek veren İnegöl halkına da teşekkür ediyorum."

"İnegöl Belediyesinin destekleri ile ayrıca spor salonu yapıldı. Uluslararası standartlara uygun yapılan salonumuzun açılışını 14 Eylül 2016 tarihinde yapacağız. Açılışımıza sizleri de bekliyoruz" dedi.

200 ERZAK PAKETİ DAĞITILDI

Erdoğan'dan O Kişilere Yeşil Pasaport Müjdesi Erdoğan'dan O Kişilere Yeşil Pasaport Müjdesi

Ziyaretin ardından yapımında sona gelinen spor salonu gezilirken, İnegöl Belediyesi tarafından hayırsever işadamlarının destekleri ile hazırlanan 200 erzak paketi ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.