Balıkesir’in Erdek ilçesinde miras meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma, iki kardeşin hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı.
İddiaya göre, Denizli’nin Güney ilçesinde emekli polis memuru olduğu öğrenilen Mustafa Çavlı ile kardeşi Muzaffer Çavlı arasında miras paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, Mustafa Çavlı’nın tabancayla ateş ettiği kardeşi Muzaffer Çavlı olay yerinde hayatını kaybetti.
Olayın ardından bölgeden uzaklaşan Mustafa Çavlı için jandarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Yapılan çalışmalar sonucu Çavlı, olay yerinin yakınındaki bir arazide ölü olarak bulundu.
İlk değerlendirmelere göre Mustafa Çavlı’nın, kardeşini vurduğu silahla intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




