465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi 465 paket kaçak sigara ile 200 bin adet boş makaron ele geçirildi

Karaman'ın Yunus Emre Mahallesi 2267. Sokak'ta alacak verecek iddiası nedeniyle çıkan  bıçaklı kavgada dört kişi yaralandı. Olay, akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacaklar sorunu bulunan iki grup, sokakta karşı karşıya geldi ve tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa süresi ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Bu esnada RK, RK ve İ.İ. bıçakla, HG ise silahla yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi. Yaralılar, özel araçlarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi adı altına alındı. Kavgaya karışan ve olay yerinden kaçan AS, silahıyla birlikte polis tarafından kısa sürede yakalanarak ele geçirildi.

Polis ekipleri, yaralıların tedavi gördüğü hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yeri inceleme ekibi de kavganın olduğu yerde boş kovan araştırması yaptı. Yaşanan kavgayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Editör: Fırat Çelik