Karabük Üniversitesi Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Dekanı Muhittin Kapanşahin'in açıklamaları gündem oldu.

Kapanşahin, BRTV'ye yaptığı bir açıklamada, "Ben Muhittin Kapanşahin. 1971 Karabük Ovacık doğumluyum. İlk ve orta öğretimini de burada tamamladım. Karabük İmam Hatip Lisesi mezunuyum. 1990 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazandım ve oraya gittim. Benim üzerinde kalem oynattığım, söz söylediğim bir alan ama şunu diyemem, ben mimarlık eğitimi almış ve mimar gibi bir bilgiye sahip bir kişi değilim" dedi. Şahin'in bu sözleri sosyal medyada gündem oldu, büyük tepki topladı.

ATAMASI 7 ŞUBAT'TA YAPILMIŞ

Kapanşahin'in atamasına ilişkin üniversiteden 7 Şubat'ta yapılan açıklama şöyle:

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var Rasim Ozan Kütahyalı'dan Çarpıcı İddia: İmamoğlu Seçilirse Kayyum Tehdidi Var

"Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Refik POLAT’ın da katılımıyla Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni yapıldı.Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Abdüsselam ULUÇAM dekanlık görevini Prof. Dr. Muhittin KAPANŞAHİN’e devretti. 

Dekanlık makamında Fakültemiz Akademik ve İdari personelin katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde; Rektörümüz Prof. Dr. Refik POLAT şimdiye kadar dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Abdüsselam ULUÇAM’a Fakültemize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

Tören, çiçek takdimiyle sona erdi."