Alınan bilgilere göre; 31 yaşındaki Tunay K., ve 32 yaşındaki Erkan Menteş, iddiaya göre borç-alacak anlaşmazlığını görüşmek için 35 yaşındaki Ünal D., ile Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Çağrı Sokak'ta bulunan büfede buluştu.

Taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, iddiaya göre Ünal D., otomobilinden çıkardığı pompalı tüfekle Tunay K., ve Erkan Menteş'e ateş etmeye başladı. Tunay K., ve Erkan Menteş de üzerlerindeki tabancaları çekerek karşılık verdi.

Çatışmada Tunay K., ve Erkan Menteş ağır yaralanırken, bacağından yaralanan Ünal D., aracına binerek polis merkezine giderek teslim oldu.

Çatışmada vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan Erkan Menteş hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavisinin ardından gözaltına alınan Ünal D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan tutuklu sanık hakkında karar çıktı. Karar duruşmasında cinayet zanlısı Ünal D.'ye adam öldürme suçundan 25 yıl, adam yaralamadan 8 yıl 4 ay hapis cezası verilirken, Tunay K.,'ya ise tehdit ve adam yaralama suçundan 7 yıl 1 ay hapis cezası verildi.