Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa Mahallesi Hal Sokak üzerinde Niyazi B. ile dünürü Ali Osman Ş. ve gelini Leyla B. arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

DÜNÜRÜ İLE GELİNİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Niyazi B, dünürü ile gelinine kurşun yağdırdı. Silah sesleri üzerine çıkan vatandaşlar durumu sağlık ve emniyet ekiplerine bildirdi.

Silahlı saldırı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan gelin ile babasına ilk müdahaleyi olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaptı.

TESLİM OLDU

Müdahalenin ardından yaralılar sağlık ekiplerince, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tedavilerinin ardından yaralılar daha sonra Bursa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Niyazi B. ise olay yerine gelen emniyet ekiplerine teslim olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CADDE ORTASINDA VURDULAR

Aynı saatlerde Orhaniye Mahallesi eski Ankara Caddesi'nde meydana gelen olayda ise cadde üzerinde yürüyen Sedat K.'ya seyir halindeki araçtan ateş açıldı.

Ayaklarından yaralanan şahıs, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, saldırıyı gerçekleştiren kimliği belirsiz kişi yada kişilerin bulunması için çalışma başlattı.