Kırıkkale’de yaşanan aile içi şiddet iddiası, kanlı bir olayla sonuçlandı. İddiaya göre iki kardeş, tartıştıkları babalarını bıçak ve baltayla öldürdü.

Olay, Yuva Mahallesi Yuva Caddesi üzerinde bulunan tek katlı müstakil evin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.D. (23) ve E.D. (19) isimli kardeşler ile babaları Davut Düzenci (45) arasında aile içi şiddet nedeniyle tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine A.D.’nin, “kelebek” diye tabir edilen bıçakla babasını vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladığı öne sürüldü. Bu sırada evden kaçmaya çalışan Davut Düzenci’nin ise diğer oğlu E.D. tarafından kafasına baltayla vurulduğu iddia edildi. Düzenci, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Düzenci’nin cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan A.D. ve E.D. hakkında soruşturma başlatıldı.





