2017-2018 sezonunda teknik kadro olarak Aydın Ungan ve Özkan Özel'le yola devam etme kararı alan Kafkasspor, iç transfere hızlı başladı.

GÖRÜŞMELER YAPACAĞIZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunun Futbol Şube Sorumlusu Selami Coşkun;

"Geçen yıl hedeflerimiz doğrultusunda kurmuş olduğumuz kadroda oldukça başarılı futbol oynayan Ferdi Çelebi Ünlü, Osman Çelik, Selçuk Yentürk ve Fatih Özbek'le tekrar anlaşmış bulunmaktayız.

Futbolcularımıza olumlu tutumlarından dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde geçen yıl kadromuzda bulunan futbolcu kardeşlerimizle de görüşmeler yapacağız. Camiamız için en uygun olan neyse yapma düşüncesi içerisindeyiz" dedi.

İÇTEN SONRA DIŞ TRANSFER

İç transferi bitirdikten sonra teknik kadronun vermiş olduğu rapor doğrultusunda dış transfere de yöneleceklerini belirten Coşkun;

"Öncelikli hedefimiz iç transferi bitirmek. İç transferi bitirdikten sonra teknik ekibimizin raporu doğrultusunda eksik bölgelerimize transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.

SEMİH VE SAMET'E TEŞEKKÜR

Geçen yıl kadrolarında bulunan Semih Giray ve Samet Çalışkan ile yolların ayrıldığını aktaran Coşkun, şöyle devam etti:

"Geçen sezon kadromuzda bulunan Semih Giray ve Samet Çalışkan farklı takımlarda devam etmek istediklerini belirterek bizden izin istediler.

İki yıl kadromuzda bulunan Semih ve Samet kardeşimize vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür ediyorum"

UEFA Şampiyonlar Ligi: Bayern Münih: 2 - Real Madrid: 2 UEFA Şampiyonlar Ligi: Bayern Münih: 2 - Real Madrid: 2