Kafkasspor, 3. Lig'de ilk sezonunu geride bırakırken, sahada sergilediği performansla adından söz ettirmeyi başardı. Hem iç sahada hem de deplasmanda kıyasıya mücadeleler veren takım, ligin ilk yarısında aldığı sonuçlarla Play OFF potasında yerini aldı. İşte, Kafkasspor'un ilk yarı performansı detaylarıyla...

İç Sahada Gösterişli Performans

Kafkasspor, kendi evinde oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyetle 16 puan toplayarak iç saha puan durumunda 4. sırada yer aldı.

İnegöl’de Yarım Asırlık Şanlı Mücadele “Kurtuluşspor” Sergisi Açıldı İnegöl’de Yarım Asırlık Şanlı Mücadele “Kurtuluşspor” Sergisi Açıldı

Deplasmanın Zorlu Yollarında

Deplasmanda ise Kafkasspor, 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle toplamda 8 puan toplayabildi ve deplasman puan durumunda 8. sırada yer aldı. Bu mücadelelerin en zorlu anı, 52 Orduspor'a 3-1 mağlup oldukları maç oldu.

Gol ve Asistlerin Başrolü: Abdulkadir Akyıldız

Abdulkadir Akyıldız, attığı 4 gol ve yaptığı 1 asistle toplamda 5 gole direkt etki ederek takımın en skorer ismi oldu. Sahada gösterdiği performans ile takımın önemli anlarında başrolü üstlenen Akyıldız, Kafkasspor'un ilk yarıdaki başarısında önemli bir yere sahip.

Play Off Potasında Bir Yıldız

Kafkasspor, ligin ilk yarısında topladığı 24 puanla Play OFF potasının içinde yer alıyor. Takım, hem iç sahada hem de deplasmanda gösterdiği performansla ligin üst sıraları için mücadele ediyor ve ikinci yarıda da aynı azim ve kararlılıkla yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Editör: Umut Gökdaş