SPOR CAMİASI ŞAMPİYONLUK GECESİNDE BULUŞTU

İnegöl Elegance Düğün Sarayında yapılan geceye yaklaşık 700 kişi katıldı. Şampiyonluk Gecesi'ne, İnegöl Saadet partisi belediye başkan adayı Hasan Eroğlu, İnegöl Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Ergün ve ilimizde amatör liglerde mücadele veren Kulüp Başkanları, yöneticiler ve spor camiasının önemli simaları katıldılar.

Gecede Karadeniz Güvenspor kulüp başkanı İbrahim Oğuzay ve İnegöl Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammet Ergün birer konuşma yaptılar.Konuşmaların ardından Fatma Şentürk'ün sunumu ile Mehmet Akyıldız, Çakır Muhammed ve Ebru Kasapoğlu gecede sahne alarak, geceye katılanları coşturdu. Davetliler zaman zaman horon eşliğinde oynayarak çok eğlendiler.

BAŞKAN OĞUZAY TEŞEKKÜR ETTİ

Karadeniz Güvenspor Başkanı İbrahim Oğuzay yaptığı konuşmada:

"Değerli misafirlerimiz, siyasi partilerimizin temsilcileri, Belediye başkan adayları, Bursa ve İnegöldeki amatör kulüplerimizin başkanları ve yöneticileri hepiniz Karadeniz Güven sporumuzun şampiyonluk gecesine hoş geldiniz. Kısacası Karadeniz Güven sporumuzdan bahsetmek istiyorum. 1979 yılında Süleymaniye mahallesinde rahmetli Ramiz hocamız önderliğinde kurulmuştur. Süleymaniye mahallesindeki ve İnegölümüzdeki gençlere kulübümüz hizmet etmiştir. Yaklaşık 20 yıl bu şekil hizmet ettikten sonra, onursal Başkanımız Metin Öztürkoğlu bu bayrağı alarak, uzun yıllar hizmet ettikten sonra bu bayrağı bizlere ulaştırmışlardır. 2018/2019 futbol sezonunda bütün bizlere destek olan İnegöllü işadamlarımıza, bizi maçlarda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımızın spor yapması, sağlıklı bir bedende kendilerine güveni olan, topluma faydalı, güzel ahlaka sahip gençler olmaları için elimizden gelen çabayı hep beraber göstermeye çalışıyoruz. Bunun için ben diyorum ki, çocuklarımıza spor yaptıralım ve amatör kulüplerimize destek olalım. 2018-2019 sezonunda beni yalnız bırakmayan yönetici arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.Kulübümüze ve amatör spor kulüplerimize her zaman desteklerini esirgemeyen Bursa Büyükşehir belediye başkanımız Alinur Aktşa'a teşekkür ediyorum. Yoğunluğundan dolayı gecemize katılamadı. Sizlere selamını iletiyorum." Dedi.

Hatayspor'a 5 Milyon TL'lik Haciz Davası: "5 Aydır Kaşar Ekmek Yiyoruz" Hatayspor'a 5 Milyon TL'lik Haciz Davası: "5 Aydır Kaşar Ekmek Yiyoruz"