İYİ Parti, Bursa’nın İnegöl ilçesinde delege seçimlerini büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Merkez ve kırsal mahallelerde sandık başına giden üyeler, yaklaşan ilçe kongresinde oy kullanacak 400 delegesini belirledi. edeceklerini vurguladı. Tüm üyeler kongreye davet edildi.

42C20Ae5 5A8E 4Ec6 9Fac B7625B6A857A

İnegöl İlçe Başkanı Recep Bayrak açıklamada bulundu. Bayrak, bugün İnegöl’ümüzde, partimizin demokrasiye olan inancını bir kez daha göstererek delege seçimlerimizi büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Merkez ve kırsal mahallelerimizde üyelerimiz sandık başına giderek, yaklaşan ilçe kongremizde oy kullanacak 400 delegemizi belirledi.

Bu süreç, sadece bir seçim değil, aynı zamanda partimizin temelini oluşturan katılımcı demokrasinin ve ortak aklın bir yansımasıdır. Tüm üyelerimize göstermiş oldukları ilgi ve katkı için yürekten teşekkür ediyorum.

0E5F1516 9Db6 44E2 8133 E2Fd0D16D9Fd

Delege seçimlerimize bugün teşrif ederek bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız, Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Selcan Taşçı’ya ve Bursa Milletvekilimiz Sayın Selçuk Türkoğlu’na da teşekkür ediyoruz. Ziyaretleriyle bizlere güç verdiler.

İYİ Parti İnegöl İlçe Kongremizi, 18 Ekim 2025 Cumartesi günü saat 14.00’te Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştireceğiz. Bu önemli günde, ilçe başkanımızı ve yeni yönetim kurulumuzu delegelerimizin oylarıyla belirleyeceğiz.

6646Fb3C 87Ba 44F8 A238 1Ca381C94368

Partimizin İnegöl'de daha da güçlenmesi, ortak hedeflerimize emin adımlarla ilerleyebilmesi adına, bu süreci büyük bir olgunluk ve birlik içinde sürdürüyoruz. Şahsım adına, bu kutlu yolda yeniden aday olma niyetimi kamuoyuyla paylaşmak isterim.

Dervişoğlu’ndan asgari ücret ve terör süreci tepkisi
Dervişoğlu’ndan asgari ücret ve terör süreci tepkisi
İçeriği Görüntüle

Tüm üyelerimizi ve dava arkadaşlarımızı, 18 Ekim’de yapılacak kongremize davet ediyor; birlikte nice güzel başarılara imza atacağımıza olan inancımı yineliyorum.

Kaynak: BÜLTEN