Enflasyon Nisan ayında yıllık yüzde 69,80, aylık yüzde 3,18 arttı Enflasyon Nisan ayında yıllık yüzde 69,80, aylık yüzde 3,18 arttı

İnegöl Ticaret ve Odası'nın(İTSO) düzenlediği gezi kapsamında Hannover'de gerçekleştirilen Uluslararası Makine ve Metal İşleme Teknolojisi Fuarı'nı ziyaret edecek olan firma temsilcileri, önceki gece Almanya'ya gittiler. KOSGEB desteğinde düzenlenen fuar gezisine 15 firmadan, 18 temsilcinin yanı sıra, İTSO'dan KOSGEB temsilcisi Faruk Öner ve Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ertan Kalkanlı da yer alıyor.

21 kişilik İnegöl heyeti, 3 günlük gezi kapsamındaHannover EMO 2013 Fuarı'nı ziyaret edecek ve DMG Mori Seiki Fabrikası'nda incelemelerde bulunacak. Firma temsilcileri, ayrıca ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek ve sektörel gelişmeler üzerine gözlemler yapacaklar. 2 yılda bir düzenlenen ve 2011'de 140 bin kişinin ziyaret ettiği fuarda bu yıl, makine ve metal sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 100 ülkeden çok sayıda firma katılıyor. Fuarda döküm, taşsız şekil verme, ısıl işlem ve yüzey işlemleri, kalıplar, plastik, kauçuk, elektrik-elektronik ve endüstriyel yalıtım ürünleri başta olmak üzere sektörle ilgili çok sayıda makine ve sistemleri izlenime sunuluyor.

.