Sağlık Bakanlığı, toplamda 8 bin yeni işçi alımı için kura çekimi düzenleyecek. İŞKUR aracılığıyla alınan başvurular, farklı branşlarda değerlendirilmek üzere yapıldı. Alım sürecine dair önemli bilgiler, adayların merakla beklediği kura çekimi saatleri ve sonuçların açıklanma tarihi gibi detaylar belli oldu.

Bayburt'ta Özel Gereksinimli Öğrenciler At Çiftliğinde Dolu Dolu Bir Gün Geçirdi Bayburt'ta Özel Gereksinimli Öğrenciler At Çiftliğinde Dolu Dolu Bir Gün Geçirdi

İŞKUR üzerinden yapılan başvuruların ardından, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılmakta olan işçi alımı için mülakat süreci yerine doğrudan kura çekimi yöntemine başvurulacak. Bu yöntemle, adaylar arasından şans eseri seçilecek olanlar Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek. Kura çekimi, 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde Ankara'da gerçekleşecek ve saat 09:00 ile 18:00 arasında yapılacak. İlgiyle takip edilen bu süreç, Sağlık Bakanlığı'nın YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kura sonuçları, çekilişin yapıldığı gün olan 3-4 Nisan tarihlerinde, kura çekimi tamamlandıktan hemen sonra ilan edilecek. Adaylar, sonuçları Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesi https://yhgm.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden takip edebilecekler.

Kaynak: Haber Merkezi