İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık” İlhan Palut: “Üzgünüz, çok değerli iki puan bıraktık”
Aksoy, şöyle konuştu:

"Play-out'ta ilk maçımızı Palandöken ile oynayacağız. İkinci maç Şahinbey. Üçüncü maç Gümüşhane Torul takımı ile oynayacağız. Bu takımlarla ligde yaptığımız maçlarda önce Palandöken'i kendi sahamızda 3-0 yendik. Deplasmanda 3-0 kaybettik.

Şahinbey'le deplasmanda 3-2 kazandık 3-2 kaybettik. Gümüşhane Torul maçını kendi sahamızda 3-1 kazandık. Deplasmanda 3-2 kaybettik.

Yani birbirimize yakın takımlarız. Denk takımlarız ama özellikle ligdeki yaptığımız son 4-5 hatta 6 maçı iyi oynadık. Onların muhakkak play-out'a bir etkisi olacak”

ELAZIĞ’A BIRAKMAK İSTEMİYORUZ

“Play-out maçlarında artık galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Özellikle Ankara etabında 3 maçta galibiyet alıp, Elazığ'a çok fazla bir şey bırakmadan gitmek istiyoruz. Bunu yapabileceğimiz kapasitemiz, gücümüz var.

Zor maçlar bizi bekliyor ama üstesinden gelebilecek bir ekibimde var. Takımımda var. Takımın şuan ki bir biri ile uyumu iyi. Çizgimiz iyi. Şuanda gösterilen performans iyi. Sadece son ikinci yarıdaki lig etabında iyi mücadele etmiştik ama galibiyet alamamıştık. Play-out maçlarına galibiyetle başlamayı istiyoruz."

Bu arada ekibimiz, dün sabah play-out maçlarının oynanacağı Ankara'ya hareket etti.