Tarsus ilçesinde Berdan Irmağı’nda bulunan cesedin kimliği yapılan incelemelerin ardından netleşti.

Olay, Kemalpaşa Mahallesi sınırlarından geçen ırmakta meydana geldi. Irmakta hareketsiz bir kişiyi fark eden vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Bölgede aynı zamanda kayıp bir kişiyi arama çalışması yürüten ekipler, sudan çıkarılan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerindeki incelemelerin ardından cenaze, otopsi ve kimlik tespiti için morga kaldırıldı.

A W689414 02

Yapılan incelemede hayatını kaybeden kişinin Tarsus Belediyesi’nde temizlik personeli olarak görev yapan 33 yaşındaki M.M. olduğu tespit edildi. M.M.’nin olaydan kısa süre önce, geçtiğimiz pazar günü evlendiği öğrenildi.

Şahsın ceketi ve ayakkabısının olay yerine yakın bir köprüde bulunduğu, ilk değerlendirmelere göre olayın intihar olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu bildirildi.

Zonguldak'ta akaryakıt istasyonuna dalan otomobil dehşet saçtı! 5 çocuk yaralandı
Zonguldak'ta akaryakıt istasyonuna dalan otomobil dehşet saçtı! 5 çocuk yaralandı
İçeriği Görüntüle

A W689414 03

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA