Tavuk fiyatlarını düşürecek hamle geliyor! Tavuk fiyatlarını düşürecek hamle geliyor!

Jotun boya işbirliği ile gerçekleştirilen bu ayki istişare toplantısına; Müteahhitler Derneği üyelerinin yanı sıra Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Elektrikçiler Odası, Harita Mühendisleri odası ve inşaat sektörü tedarikçileri yer aldı.

Jotun boyanın da tanıtıldığı toplantıda konuşan Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, "Göreve geldiğimizden bugüne sektörün tüm dinamiklerinin bir arada olması ve birlikte gelişimi hedefledik. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ben her zaman başarının doğru iş birlikteliklerinden geleceğine inandığım için, şehrimizin ve sektörümüzün gelişimi İnşaat sektörünün tüm dinamiklerinin bir arada olmasını önemsiyorum. Bu noktada derneğimiz hem şehrimizde hem de ulusal olarak konfederasyon çalışmalarında gerekli inisiyatifleri almaktadır."

"Hepimizin bildiği üzere bir süredir inşaat sektörümüzde bir takım düzenlemeler yapılmaktadır. Müteahhitlik yasası, inşaat yönetmelikleri, otopark yönetmeliği, yapı denetim yönetmeliği gibi birçok düzenlemenin etkinliği için hem İnegöl Belediyemizle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve İl Müdürlüğü ile birlikte uyumlu çalışmalar içerisinde bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz" dedi.