İnegölspor taraftar grubu Holigans Crew ve Süleymaniye Mahallesi gençleri geleneksel hale getirdiği iftar programına yoğun katılım oldu.

HEP BİRLİKTE BİR OLACAĞIZ

İftar program sonrası açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ “Bu organizasyonu gerçekleştiren Süleymaniye Mahallesi gençlerine ve kardeşlerimize teşekkür ederim. Ramazanın son günlerine geldik. Mahallenin içinde bir iftar programı olması çok güzel. Bu İnegöl için çok önemli. İnegölspor’umuz geçen hafta aldığı galibiyetle biraz rahatladı.  İnegöl Kafkasspor Bal liginde Play Off oynama şansı elde etmesi ligi şampiyon olarak bitirmesi İnegöl’ümüzü ayrıca sevince boğdu. Bu birlik ve beraberlik İnegöl için çok önemli. Buradaki gençlerimiz kardeşlerimiz önce İnegölspor’umuza amatör kulüplerimize sahip çıkacaklar. Hep birlikte bir olacağız İnegöl olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bize düşen ne varsa kardeşlerimiz ile birlikte olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

GÜZEL BİR ORGANİZASYON

İnegölspor eski başkan Cebrail Kemer ise “Süleymaniye Mahallesi’nin gençlerinin daveti ile birlikte buradayız. Birlik ve beraberlik için güzel bir ortam oldu. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. İnegölspor açısında güzel bir organizasyon yapanların eline sağlık” dedi.

Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar! Türkiye için 'kuvvetli' uyarılar!

BİRLİKTELİK ÇOK ÖNEMLİ

İnegölspor eski yöneticisi ve Kafkasspor Başkanı Celal Ter birlikteliğin önemine vurgu yaparak “Öncelikle bu organizasyonu düşünen İnegölspor taraftarları ve Süleymaniye Mahallesi gençlerinin davetiyle katılım sağladık. Sporun içinde farklı kulüplerde gençliğin olduğu her yerdeyiz. Yeter ki gençlerimiz sevinsin mutlu olsun. Cumartesi günü hep beraber Batman maçındaydık, Pazar günü hep beraber Gebze maçındaydık biz aynı toprağın evlatlarıyız parçasıyız. İnegölspor’umuz bu seriyi devam ettirecek yolun sonu güzel biter. Kafkasspor’da başarılı olsak ta geçmişte İnegölspor’da yöneticiliğimiz var. Biz her zaman İnegölspor’un ve taraftarlarının yanındayız. Bu programlar sürekli devam etmeli birliktelik çok güzel.” Dedi.

HERKESE ÖRNEK OLUR İNŞALLAH

Organizasyonu gerçekleştiren ekip adına açıklamalarda bulunan Bedirhan Alat “Bu akşam bizleri yalnız bırakmayan büyüklerimize teşekkür ederim. Amacımız mahallemizde başlattığımız birlik ve beraberliğin İnegöl’ün kıymetli mahallelerinde de sağlamaktır. Tribünlerde de bunun mücadelesini veriyoruz. Biz yıllarca iftar ve mevlit organizasyonları geleneksel hale getirmiştik. Umarım bu birlik ve beraberlik tüm İnegöl’de İnegöl’ün tüm kulüplerinde devam eder. Bu birlikteliği en son Kafkasspor – Gebzespor karşılaşmasında da gösterdik. Bizim için her zaman önce İnegöllülük geliyor. Bu organizasyon herkese örnek olur inşallah” dedi.