İnegölspor, stadyum isim sponsorluğu için Kınık Maden Suları A.Ş ile anlaşmaya vardı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde her iki taraf da iş birliğinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.
İnegölspor Kulübü ile Kınık Maden Suları arasında yapılan stadyum isim sponsorluğu anlaşması, kulüp tesislerinde düzenlenen törenle resmiyete kavuştu. Törene Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Olcay İleri, Kınık Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Berna Arıç Çokusuğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Berhan Çokusoğlu ve Fabrika Müdürü Mustafa Çavuş katıldı.
“Yanımızda Oldukları İçin Minnettarız”
İmza töreninde konuşan İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, Kınık Maden Suları ailesine teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Bugün İnegölspor’umuzun stadyum isim sponsorluk anlaşması için buradayız. İnegöl’ümüzün ve ülkemizin değerli bir markası olan Kınık Maden Suyu ailesine, İnegölspor’umuzun bu kötü günlerden geçtiği süreçte yanımızda bulundukları için şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.”
Ademoğlu, firmanın desteğinin manevi değer taşıdığını vurgulayarak şunları ekledi: “Biz Kınık fabrikasını ziyaret edip İnegölspor’umuzun dertlerini paylaştığımız zaman yanımızda bulunacaklarını samimi olarak belirttiler ve o hissiyatı da verdiler. Kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum. İnsanlar kötü günlerden geçerken, yanında kim oluyorsa unutulmaz. Tarihte de yerini alır.”
Kınık’tan Yerel Destek Vurgusu
Kınık Maden Suyu Yönetim Kurulu Başkanı Berna Arıç Çokusuğlu da, İnegöl’e olan bağlılıklarını vurgulayarak şu açıklamayı yaptı: “Kökleri İnegöl’e dayanan bir marka olarak, doğup büyüdüğümüz, 3 kuşaktır burada yetiştiğimiz, bu bereketli topraklarda beslendiğimiz, bu topraklarda yatırım yaptığımız Kınık Maden Suları olarak İnegölspor’a destek vermekten ve sponsor olmaktan büyük onur ve gurur duymaktayız.”
Berna Arıç Çokusuğlu ayrıca, sporun gençleri teşvik eden bir alan olduğunu belirterek “Spor demek mücadele demek, teşvik demek, gençleri desteklemek demek. İnegölspor’umuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Biz de bu mücadelede yerimizi aldığımız için çok mutluyuz.” dedi.