Gündem

İnegölspor’un grubunda hesaplar değişti! Kim nasıl düşecek kim nasıl kalacak?

İnegölspor’un grubunda hesaplar değişti. Çorumspor şampiyon olurken , ligden düşecek 4. Takım için 6 takım düşme tehlikesi yaşıyor. İşte tüm varyasyonlar.

Abone Ol

Temsilcimiz İnegölspor bugün Ankaraspor mağlubiyeti ile matematiksel olarak düşme tehlikesi yaşarken son maçı düşmeyi garantileyen ve paf takımla maçlara çıkan Tarsus İdman Yurdu ile oynayacak. İnegölspor bu maçtan alacağı galibiyet ile ligde kalmayı garantileyecek. İnegölspor Tarsus İdman Yurduna mağlup olması durumunda ise gözünü Isparta 32 Spor maçına çevirecek.

Isparta 32 Spor ise son maçında lig sonuncusu Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Isparta bu maçta elde ettiği galibiyet sonrası gözünü Bursaspor maçına çevirecek. Bursaspor ise son maçınca 12. Sırada yer alan Nazilli Belediyespor ile karşılaşacak. Bursaspor bu maçta elde edeceği galibiyet ile ligde kalma durumu kesinleşecek.

İŞTE TÜM VARYASYONLAR

İnegölspor yendiği taktirde ligde kalıyor. Diğer durumlarda ise Isparta 32 spor – Sivas Belediye maçının durumunu bekleyecek. Isparta berabere kalırsa İnegölspor ikili averaj ile ligde kalacak, galip gelirse İnegölspor küme düşecek.

ISPARTASPOR DURUMU ZOR

Ispartaspor mutlaka 3 puan almak zorunda. Ispartaspor, Sivas Belediye karşısında galip gelirse rakiplerinin maç sonuçlarını bekleyecek.

BURSASPOR İŞİ ZORA SOKTU

Bursaspor mutlaka kazanmak durumunda , berabere yada mağlup olması durumunda rakiplerinin maç sonuçlarını bekleyecek ve ikili averaj devreye girecek.

BATMAN PETROL

Son maçlarda gösterdiği performansla ligde tutunan Batman Petrol’ün durumu Bursaspor gibi, berabere yada mağlup olduması durumunda rakiplerinin maç sonuçlarını bekleyecek ve ikili averaj devreye girecek.

ARNAVUTKÖY

Arnavutköy son maçında şampiyon Çorumspor ile karşılaşacak. Arnavutköy bu maçta mağlup olursa Rakiplerinin  maç sonuçlarını bekleyecek.

İŞTE İKİLİ AVERAJ DURUMLARI

İnegölspor 2-0 Isparta 32 Spor

Isparta 32 Spor 0 – 0 İnegölspor

Bursaspor 2 - 1  İnegölspor

İnegölspor 0 - 2 Bursaspor

Batman Petrol 1 – 0 İnegölspor

İnegölspor 1 - 0  Batman Petrol

İnegölspor 2 - 1  Nazilli Bld

Arnavutköy Bld. 1 – 1 İnegölspor