İnegöl

İnegölspor’un 1984 şampiyonları, Beyoğlu maçı öncesi ilçe stadında buluştu

İnegölspor’un 1984 yılında şampiyonluk yaşayan kadrosu, Beyoğlu maçı öncesinde ilçe stadında düzenlenen anlamlı buluşmada yıllar sonra yeniden bir araya geldi.

Abone Ol

İnegölspor’un 1984 şampiyon kadrosu, Beyoğlu maçı öncesinde ilçe stadında bir araya geldi. Dönemin kulüp başkanları Hasan Bilge, Fikri Bayraktar, Rauf Koşarer ve Varol Sarı’nın da yer aldığı buluşma, kulüp tarihine damga vuran isimleri yeniden aynı noktada buluşturdu. Organizasyonu bir araya getiren dönemin efsane amigosu Mehmet Canalp, şampiyon kadroyu yeniden görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Eski başkanlar ve futbolcular aynı buluşmada yer aldı

İnegölspor tarihinin unutulmaz başarılarından biri olarak hafızalarda yer eden 1984 şampiyon kadrosunun bir araya gelmesi, ilçe stadında duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Buluşmada dönemin kulüp başkanlarıyla birlikte şampiyon kadroda yer alan futbolcular da hazır bulundu.

Mehmet Canalp duygularını paylaştı

Şampiyon kadroyu bir araya getiren isim olan Mehmet Canalp, organizasyondan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

“Şampiyon kadroyu tekrar görmekten çok mutlu oldum.”

Katılımcılardan teşekkür mesajı

Buluşmaya katılan eski başkanlar ile şampiyon kadroda yer alan futbolcular da organizasyondan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılar, yıllar sonra gerçekleşen bu anlamlı buluşma için Mehmet Canalp’a teşekkür etti.

İnegölspor camiasında nostalji ve birlik duygusunu öne çıkaran buluşma, Beyoğlu maçı öncesinde kulübün geçmiş başarılarını yeniden gündeme taşıdı.