YENİ HOCA BEKLENİYOR
Sezona Osman Özdemir ile başlayan İnegölspor'da 12 maçta elde edilen 4 galibiyet, 6 beraberliğin ardından yollar ayrıldı. Bordo Beyazlılar, yeni teknik patronu belirlemek üzerine çalışmalarını sürdürüyor.
GÜLLER VE GÜNGÖR ÇALIŞTI
Geçtiğimiz yıl sezona Serhat Güller ile başlayan İnegölspor, 5 maçta 1 galibiyet elde ederken; 2 beraberlik, 2 de mağlubiyet almış ve teknik direktörlüğe Taşkın Güngör'ü getirmişti. Güngör, sezonu 49 puanla 6.sırada tamamlamıştı ve İnegölspor Play-Off'a kalamamıştı.
YILDIRIM İLE DİREKTEN DÖNDÜK
2014-2015 sezonunda Bordo Beyazlılar sezonun tamamında Şaban Yıldırım ile çalışmıştı. Yıldırım ile İnegölspor, Play-Off finalini görmüş ve penaltılar sonucunda Trabzon 1461'e mağlup olarak PTT 1.Ligin kapısından dönmüştü.
BULUT VE GÜLDÜREN DÖNEMİ
2013-2014 sezonunda ise Bordo Beyazlılar sezona Mehmet Bulut ile başlamıştı. Temsilcimiz ilk yarının ardından Bulut ile yolları ayırmış ve Teknik Direktörlüğe İsmail Güldüren getirilmişti.
Güldüren, 17 maçta puan olarak Bulut'u geride bırakmış fakat Play-Off hattının 4 puan altında 7.sırada ligi tamamlamıştı.
FETHİYE'YE KAYBETTİK
2012-2013 sezonunun tamamında teknik patron Mehmet Bulut'tu. Bulut, ligi Balıkesirpor'un ardından 2.sırada bitirirken; Fethiye ile oynanan Play-Off maçının ardından elenmişti.
GÜNGÖR ŞAMPİYONLUĞA ULAŞTI
2011-2012 sezonunda 3.ligde şampiyonluğa ulaşan İnegölspor'u Taşkın Güngör çalıştırmıştı.
Güngör, 34 maçta 77 puan toplayarak Bordo Beyazlıları tekrar 2.lige çıkaran isim olmuştu.

O İlimize Spor Köyü müjdesi O İlimize Spor Köyü müjdesi