28 Aralık Perşembe günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlarla bir araya gelmek üzere Külliye'de bir toplantı düzenleyecek. İnegöl'den katılacak 5 muhtar, bu önemli buluşma sırasında İnegöl'ün karşılaştığı çeşitli sorunları ve öncelikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aktaracak.

Toplantı, İnegöl'ün yerel yönetim temsilcilerini, Cumhurbaşkanı ile doğrudan iletişim kurma ve ilçenin sorunlarını bizzat ileterek çözüm yollarını tartışma fırsatı sunacak. İnegöl Muhtarlarının, şehirlerinin ekonomik, sosyal ve altyapısal zorlukları konusundaki görüş ve önerileri, toplantıda dile getirilecek. Bu etkileşim, yerel yönetim ile üst düzey liderlik arasındaki iletişimi güçlendirmek ve İnegöl'ün gelişimi için çözüm yolları bulmak adına önemli bir adım olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 28 Aralık Perşembe günü muhtarlar ile bir araya gelecek. İnegöl’den 5 muhtar ise toplantıya davet edildi.

5 MUHTAR DAVET EDİLDİ

İnegöl’den Kıran Köyü muhtarı Sadettin Güney, Dipsizgöl Muhtarı Levent Arslan, İhsaniye Muhtarı Kadir Yakşi, Burhaniye Mahalle Muhtarı Coşkun Yıldız, İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akhisar Mahalle Muhtarı Oktay Garip katılım sağlayacak.
İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı ve Akhisar Mahalle Muhtarı Oktay Garip muhtarların sorunları ile alakalı dosya hazırladı.

İNEGÖL’ÜN SORUNLARINI İLETECEK

Oktay Garip muhtarların ve İnegöl’ün sorunları ile alakalı dosya hazırladığını belirterek “Sayın Cumhurbaşkanımıza sunmak üzere bir dosya hazırlıyoruz. Bu dosyada başta muhtarlarımızın sorunlarını gözümüze çarpan eksikliklere yer verdik. Külliyedeki toplantı sonrası bu dosyayı Sayın Cumhurbaşkanımıza vereceğiz inşallah.”

HASTANE İLE ALAKALI DOSYA HAZIRLIYOR

Burhaniye Mahalle Muhtarı Coşkun Yıldız ise hastane ile alakalı dosya hazırladığını belirterek “İnegöl Devlet Hastanemiz ile alakalı eksikleri gözümüze çarpan yanlışlıkları dosyaya ekledik. Külliyedeki program sonrası Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz” dedi.

Editör: İHSAN KURAN