İnegöl Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı ile 6 Eylül İnegöl’ün Kurtuluşu arasında “Zaferden Kurtuluşa” sloganıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında, bisiklet turu gerçekleştirildi. Her yaştan vatandaşın katıldığı etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

İnegöl’de uyuşturucu suçlarından aranan 2 kişi yakalandı
İnegöl’de uyuşturucu suçlarından aranan 2 kişi yakalandı
İçeriği Görüntüle

İtfaiye önünden başladı, belediye önünde tamamlandı

Salı günü düzenlenen bisiklet turu için vatandaşlar, İtfaiye Kavşağı’nda bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Melih Ateş de bisikletiyle etkinlikte yer aldı. İtfaiye önünden başlayan tur, Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden şehir merkezine ulaşılarak İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası önünde son buldu.

Başkan Taban katılımcıları karşıladı

Bisiklet turunun finalinde katılımcıları İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban karşıladı. Vatandaşlara teşekkür eden Başkan Taban, “Zaferden Kurtuluşa etkinliklerimiz 7 Eylül’e kadar devam edecek. Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA