Olay, dün saat 15.00 sıralarında İnegöl'ün Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, özel halk otobüsünün de taraf olduğu yol verme tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Özel halk otobüsü şoförü Özbek B. (29) ile diğer araçtaki kişiler arasında başlayan sözlü tartışmaya, otobüs şoförünün kardeşleri Emirhan B. (24) ve Tuncay B. (17) ile kuzenleri Burak Can B. (26) ve Taner B. (22) de dahil oldu.

İnegöllü Kadın Girişimciden 5 Ülkeye İhracat
İnegöllü Kadın Girişimciden 5 Ülkeye İhracat
İçeriği Görüntüle

Karşı grupta ise Emirhan G. (24), Burak K. (37), Bulut D. (18) ve Ahmet G. (49) yer aldı. İki grup arasındaki gerginlik, çevredekilerin gözü önünde tekme, yumruk ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

Çıkan arbedede Emirhan G. (24), Burak K. (37), Bulut D. (18) ve Ahmet G. (49) vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Yaralılardan birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Kavgayı ayırmak için müdahale eden trafik polisi M.E. (25) de arbede sırasında başına aldığı darbe sonucu yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Kavgaya karıştıkları belirlenen Özbek B., Emirhan B., Tuncay B., Burak Can B. ve Taner B. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Özbek B. ve Emirhan B., “kasten yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taner B. ve Burak Can B. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Tuncay B. ise savcılık sorgusunun ardından serbest kaldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: inegolonline.com