İnegöl Süleymaniye Mahallesi’nde otomobil ile elektrikli bisikletin karıştığı trafik kazasında bir kişi ağır yaralandı. Yaralı sürücü, çevredeki vatandaşların ve ekiplerin uzun uğraşları sonucu hastaneye kaldırıldı.
Kaza, Organize Sanayi Bölgesi Teyyare Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 34 BKS 425 plakalı otomobilin sürücüsü Samet Y., seyir halindeki elektrikli bisikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle elektrikli bisiklet sürücüsü Erdal isimli vatandaş yere savrularak başından ve kulağından ağır şekilde yaralandı.
Kaza anında elektrikli bisiklet paramparça olarak kullanılamaz hale gelirken, yaralı sürücü olayın şokuyla ambulansa binmeyi reddetti. Yaralı, bisikletini almak için olay yerine dönmek istedi. Polis ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla ikna edilen sürücü, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ambulansa alınarak İnegöl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Olay yerine gelen trafik ekipleri ile İnegöl Belediyesi personeli, hem yaralıya yardım etmek hem de olay yerinde güvenliği sağlamak için yoğun çaba harcadı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.