İnegöl'de, otomobil ile çarpışarak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü 15 saat sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün saat 21.30 sıralarında Bursa’nın İnegöl ilçesi Akhisar Mahallesi Karalar Yolu Caddesi’nde meydana geldi. ABD uyruklu Hurishan Bayramalı O. (42) yönetimindeki 16 KKA 830 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen ve sokağa dönüş yapan Gamze D. (34) idaresindeki 55 AGF 195 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.
Kaza sonucu ağır yaralanan motosiklet sürücüsüne ilk müdahale, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralı sürücü, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan motosiklet sürücüsü, daha sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen sürücü 15 saat sonra hayatını kaybetti.
Kazanın ardından gözaltına alınan kadın otomobil sürücüsü, adliyeye sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.




